Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Amstel Capital Management

Let op! Amstel Capital Management is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Amstel Capital Management uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
Amstel Capital Management B.V. (ACM) uit Bussum is in 2001 begonnen als vermogensbeheerder. De jarenlange ervaring en kennis van internationale markten hebben ertoe geleid dat de vermogensbeheerder zich heeft gespecialiseerd in zogenaamde alternatieve beleggingen. Deze ‘alternative investments’ ofwel hedge fondsen kunnen onafhankelijk van de traditionele obligatie- en aandelenmarkten het risicorendementsprofiel van beleggingsportefeuilles verbeteren. Daarnaast biedt ACM fiscale oplossingen voor DGA’s die in eigen beheer een pensioen opbouwen.

Amstel Capital Management streeft er met de alternatieve beleggingen naar in zowel een dalende, stijgende of gelijkblijvende markt een positief rendement te behalen. Voor de realisatie hiervan maakt de vermogensbeheerder gebruik van de zogenaamde long/short-strategie. Dit is geheel anders dan de aanpak van traditionele vermogensbeheerders die streven naar een beter rendement dan hun graadmeter.

Amstel Capital Management is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
LET OP! Amstel Capital Management is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2001
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Bussum

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Aberfeld Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Wijs & van Oostveen Vanaf €100.000
Vermogensbeheer Friesland Vanaf €100.000