Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Amfora Vermogensbeheer

Beschrijving
Amfora Vermogensbeheer, voorheen De Jonge & Knulst Vermogensadvies, is opgericht in 2007 en gevestigd in Goes. De dienstverlening van Amfora Vermogensbeheer richt zich hoofdzakelijk op vermogende families en (ex-)ondernemers. De activiteiten omvatten zowel advisering als beheer plus ook monitoren van vermogensverdeling en optimalisatie liquiditeitenbeheer.

De onderneming Amfora Vermogensbeheer omschrijft zichzelf als een soort rentmeester. Het ziet op diverse fronten toe dat uw kapitaal verantwoord wordt beheerd. Hierbij bepaalt u met welke financiële instellingen u wilt samenwerken. Dat uw belangen hierbij goed worden behartigd daar ziet de vermogensadviseur op toe. Daarbij kunt op bouwen op de jarenlange ervaring van de oprichters van het kantoor.
Let op! U kunt Amfora Vermogensbeheer niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 1.000.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen