Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Amfora Vermogensbeheer

Amfora Vermogensbeheer, voorheen De Jonge & Knulst Vermogensadvies, is opgericht in 2007 en gevestigd in Goes. De dienstverlening van Amfora Vermogensbeheer richt zich hoofdzakelijk op vermogende families en (ex-)ondernemers. De activiteiten omvatten zowel advisering als beheer plus ook monitoren van vermogensverdeling en optimalisatie liquiditeitenbeheer.

De onderneming Amfora Vermogensbeheer omschrijft zichzelf als een soort rentmeester. Het ziet op diverse fronten toe dat uw kapitaal verantwoord wordt beheerd. Hierbij bepaalt u met welke financiële instellingen u wilt samenwerken. Dat uw belangen hierbij goed worden behartigd daar ziet de vermogensadviseur op toe. Daarbij kunt op bouwen op de jarenlange ervaring van de oprichters van het kantoor.

Amfora Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000 en beleggingsadvies vanaf €1 miljoen.
Oprichtingsjaar2007
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Goes
Amfora Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Amfora aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Amfora beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Amfora?