Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Amfora Vermogensbeheer

Amfora Vermogensbeheer, voorheen De Jonge & Knulst Vermogensadvies, is opgericht in 2007 en gevestigd in Goes. De dienstverlening van Amfora Vermogensbeheer richt zich hoofdzakelijk op vermogende families en (ex-)ondernemers. De activiteiten omvatten zowel advisering als beheer plus ook monitoren van vermogensverdeling en optimalisatie liquiditeitenbeheer.

De onderneming Amfora Vermogensbeheer omschrijft zichzelf als een soort rentmeester. Het ziet op diverse fronten toe dat uw kapitaal verantwoord wordt beheerd. Hierbij bepaalt u met welke financiële instellingen u wilt samenwerken. Dat uw belangen hierbij goed worden behartigd daar ziet de vermogensadviseur op toe. Daarbij kunt op bouwen op de jarenlange ervaring van de oprichters van het kantoor.

Amfora Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000 en beleggingsadvies vanaf €1 miljoen.
Oprichtingsjaar2007
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Goes
Nieuws over Amfora Vermogensbeheer
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »