Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Ambassador Vermogensbeheer

Ambassador Vermogensbeheer is een value investor. Men selecteert bedrijven waarvan de prijs die ze betalen een flinke korting noteert op de door hunzelf berekende intrinsieke waarde. Ambassador is, op basis van eigen gedegen fundamenteel onderzoek, dus constant op zoek naar bedrijven die ondergewaardeerd zijn.

Deze Value aanpak kent haar basis in de jaren ’20 en ‘30 van de vorige eeuw door Benjamin Graham, een Amerikaanse investeerder en professor aan de Colombia University. Value beleggen heeft veel bekendheid gekregen dankzij de succesvolle performance van onder meer Warren Buffet.

De beleggingsportefeuilles van Ambassador bestaan uit een mix van aandelen, obligaties, beursgenoteerd vastgoed, alternatieve beleggingen en beleggingsfondsen. Indien nodig wordt er ook gebruik gemaakt van indextrackers om in te kunnen spelen op bepaalde thema’s die met individuele beleggingen niet makkelijk in te vullen zijn.

De focus ligt op markten die men kent en waar de rechten van beleggers voldoende gewaarborgd zijn. Dit betekent dat men vooral in Europa, Noord-Amerika en in delen van Azië zal beleggen
Goedenavond,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Ambassador Vermogensbeheer beoordelen?
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Hedge Funds
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.