Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Wilgenhaege Vermogensbeheer

Beschrijving
Wilgenhaege Vermogensbeheer te Hoofddorp is actief sinds 1995 en is gespecialiseerd in vermogensbeheer en beleggingsproducten. De directie van Wilgenhaege wordt gevormd door de heren Jerry Langelaar en Arie van Zandwijk.

Cliënt worden bij Wilgenhaege begint met een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek worden de beleggingsdoelstellingen, financiële positie, risicobereidheid en kennis van de cliënt in kaart gebracht. Na deze inventarisatie stemt Wilgenhaege de beleggingsportefeuille af op de situatie van de cliënt. Wilgenhaege voert een actief beleggingsbeleid. Voor de samenstelling van de beleggingsportefeuilles wordt belegd in individuele aandelen en vastrentende waarden. Meekijken in de beleggingsportefeuille kan altijd, want de beleggingsportefeuille is online in te zien.

Vermogensbeheer bij Wilgenhaege is mogelijk vanaf 250.000 euro.
Let op! U kunt Wilgenhaege Vermogensbeheer niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen