Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Wijs & Van Oostveen

De rendementen door Wijs & Van Oostveen gerealiseerd treft u hieronder aan per kalenderjaar. Indien beschikbaar treft u ook het rendement aan in het lopende jaar.
Rendement
2016
Neutrale portefeuille
8,6%
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenDe getoonde rendementen zijn afkomstig van de dienstverlening Rotatiebeleggen. Het gaat hierbij om een dynamische asset allocatie, waarbij zakelijke waarden niet meer dan 60% bedragen. Maar de strategie kan ook 100% cash gaan.
Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van Wijs & Van Oostveen kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen