Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Wijs & Van Oostveen

De kosten van Wijs & Van Oostveen en de depotbank(en) waarmee Wijs & Van Oostveen samenwerkt zijn hier per kostensoort opgenomen. Meer informatie over de betreffende kostensoort is te vinden onder de vraagtekens.
Kosten vermogensbeheer
BeheerfeeDe vaste jaarlijkse beheerfee voor Rotatiebeleggen bedraagt 0,7% per jaar inclusief BTW.
PrestatievergoedingJa, de omvang van performance fee is afhankelijk van het gekozen beleggingsprofiel. Bij het defensieve profiel hanteert men geen performance fee. Bij het neutrale profiel bedraagt de performance fee 6% en bij het offensieve profiel bedraagt de performance fee 12% van de waardetoename van het vermogen in enig jaar. Wijs & van Oostveen hanteert geen voor de klanten gunstige onbeperkte "high watermark" bij de berekening van de vergoeding.
TransactiekostenDe omvang van transactiekosten zijn afhankelijk van het gekozen beleggingsprofiel en liggen maximaal tussen de 0,5% en 0,9% op jaarbasis over het gemiddeld belegd vermogen.
Kosten algemeen
BewaarloonN.v.t.
BTWDe kosten zijn inclusief BTW.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen