Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Wijs & van Oostveen kosten

BeheerfeeDe vaste jaarlijkse beheerfee voor Rotatiebeleggen bedraagt 0,7% per jaar inclusief BTW.
PrestatievergoedingJa, de omvang van performance fee is afhankelijk van het gekozen beleggingsprofiel. Bij het defensieve profiel hanteert men geen performance fee. Bij het neutrale profiel bedraagt de performance fee 6% en bij het offensieve profiel bedraagt de performance fee 12% van de waardetoename van het vermogen in enig jaar. Wijs & van Oostveen hanteert geen voor de klanten gunstige onbeperkte "high watermark" bij de berekening van de vergoeding.
TransactiekostenDe omvang van transactiekosten zijn afhankelijk van het gekozen beleggingsprofiel en liggen maximaal tussen de 0,5% en 0,9% op jaarbasis over het gemiddeld belegd vermogen.
BewaarloonN.v.t.
BTWDe kosten zijn inclusief BTW.
Goedenacht,
Wilt u zien hoe bestaande klanten de kosten van Wijs & van Oostveen beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling er over zegt?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »