Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Rendement Wealtheon

Vergelijk het rendement van Wealtheon met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.

Rendement

2018 *
2017
2016
2015
Vastrentend
-1,7%
-0,5%
1,0%
-2,5%
Defensief
-0,1%
1,0%
1,2%
1,2%
Vermogensbehoud
0,5%
1,6%
1,1%
3,4%
Neutraal
1,1%
2,6%
1,1%
5,3%
Vermogensgroei
2,5%
3,5%
0,9%
7,7%
Dynamisch
3,7%
3,7%
0,6%
10,1%
* gerealiseerde rendementen t/m 30 september 2018
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenDe getoonde rendementen zijn indicatief. De resultaten van cliëntportefeuilles kunnen afwijken van de hier weergegeven resultaten als gevolg van timing. De rendementen zijn na aftrek van beheer- en bankkosten bij een portefeuille van € 2,5 miljoen. Portefeuille 'Defensief' is in 2009 gestart en heeft een korter track record.

Cumulatief netto rendement

Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van Wealtheon kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen