Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Wealth Management Partners beleggingen

Wealth Management Partners belegt uitsluitend in best-in-class belegggingsfondsen, indexfondsen en trackers en construeert daarmee op maat gemaakte beleggingsportefeuilles. Men selecteert de fondsmanagers die langjarig de index verslaan, of kiest voor indextrackers in markten of sectoren met beperkt outperformance potentieel.

Wealth Management Partners heeft geen eigen beleggingsproducten. Met de ondertekening van de "United Nations Principles for Responsible Investments (PRI) en de United Nations Global Compact" confirmeert Wealth Management Partners zich aan deze internationale normen voor verantwoord beleggen.
Belegt inIndividuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Hedge Funds, Private equity
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageUitgebreid per kwartaal op jaarbasis, inclusief historie. Op verzoek per maand mogelijk en naar keuze digitaal of schriftelijk. Dagelijks is de voortgang van de portefeuille te volgen door middel van geactualisserde (incl.historische) performance, portefeuilleoverzicht en uitgevoerde transacties.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedemiddag,
Helaas is Wealth Management Partners onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over WMP ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over WMP verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Wilt u weten welke informatie voor u mogelijk interessant is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €1.000.000
Vanaf €300.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »