Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Wealth Management Partners

Wealth Management Partners te Amstelveen is een onafhankelijke vermogensbeheerder die sinds 2004 actief is. De dienstverlening van de organisatie omvat: vermogensbeheer, vermogensregie, rapportage, Young Wealth en governance. Tot de klantengroep behoren vermogende particulieren, stichtingen, verenigingen en vermogensfondsen.

Persoonlijk, gedegen en gestructureerd, dat is kortweg de aanpak die Wealth Management Partners verkiest. Een onafhankelijke selectie van gespreide beleggingsproducten waarbij het voor de beste fondsmanagers kiest. Zowel per beleggingscategorie, regio of segment. Met oog voor zowel het toekomstige rendement als een goede risicospreiding. Waarin een gezond evenwicht tussen bewezen markten en beleggingsvormen, maar ook zeker aandacht voor opkomende markten en nieuwe beleggingsvormen hand in hand gaan en die zeker ook essentieel zijn voor het optimaal beheren en regisseren van vermogens van de klanten.

Wealth Management Partners biedt vermogensbeheer aan vanaf €2,5 miljoen.
Oprichtingsjaar2004
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Vestiging(en)Amstelveen
LET OP! Wealth Management Partners is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Goedemiddag,
Helaas is Wealth Management Partners onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over Wealth Management Partners ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over Wealth Management Partners verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Ik laat u hieronder graag zien welke informatie voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Wealth Management Partners?