Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Wealth Management Partners

Beschrijving
Wealth Management Partners te Amstelveen is een onafhankelijke vermogensbeheerder die sinds 2004 actief is. De dienstverlening van de organisatie omvat: vermogensbeheer, vermogensregie, rapportage, Young Wealth en governance. Tot de klantengroep behoren zeer vermogende particulieren, stichtingen, verenigingen en vermogensfondsen. Zo voert de organisatie voor een kleine groep het beheer en de regie over ruim € 1 miljard.

Zeer persoonlijk, gedegen en gestructureerd, dat is kortweg de aanpak die Wealth Management Partners verkiest. Een onafhankelijke selectie van gespreide beleggingsproducten waarbij het voor de beste fondsmanagers kiest. Zowel per beleggingscategorie, regio of segment. Met oog voor zowel het toekomstige rendement als een goede risicospreiding. Waarin een gezond evenwicht tussen bewezen markten en beleggingsvormen, maar ook zeker aandacht voor opkomende markten en nieuwe beleggingsvormen hand in hand gaan en die zeker ook essentieel zijn voor het optimaal beheren en regisseren van vermogens van de klanten. Wealth Management Partners kent geen eigen producten en is niet in handen van een financiële instelling.

De dienstverlening van Wealth Management Partners is gebaseerd op een degressieve ‘all-in’ vergoeding. De transactiekosten en bewaarloon zijn inbegrepen in dit tarief. Minimuminleg vermogensbeheer: € 2,5 miljoen, vermogensregie: € 20 miljoen
Let op! U kunt Wealth Management Partners niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 2.500.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als bindend te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen