Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Vermogensbeheer Friesland

Vermogensbeheer Friesland (voorheen werkzaam onder de naam AMDK Vermogensbeheer) uit Joure is sinds 2008 actief als vermogensbeheerder. Het is een beheerder die vermogens beheert van met name ondernemers, particulieren, DGA’s en vrijeberoepsbeoefenaren zoals freelancers en zzp-ers. Eveneens adviseert de vermogensbeheerder stichtingen, kleine pensioenfondsen en verzekeraars inzake hun beleggingsbeleid. Daarnaast kan Vermogensbeheer Friesland een analyse maken van uw gehele financiële huishouding.

Bij Vermogensbeheer Friesland is het uitgangspunt voor het beleggen van vermogen risicospreiding en beheersing. Daarbij kiest de vermogensbeheerder enerzijds voor beleggingen met een vaste rentevergoeding en een vaste looptijd, zoals staats- en bedrijfsobligaties evenals termijndeposito’s. Anderzijds belegt de beheerder in aandelen, onroerend goed, hedge fondsen en grondstoffen die koerswinst als oogmerk hebben.

Vermogensbeheer Friesland biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2008
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)Credit Suisse, InsingerGilissen Bankiers, Lynx
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Joure
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Vermogensbeheer Friesland.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »