Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Vermogen in Balans

Vermogen in Balans (ViB) is een actieve vermogensbeheerder, opgericht in 2014 en gevestigd in de oude kern van Nootdorp. De vermogensbeheerder voert een actief beleggingsbeleid en richt zich op particulieren, vennootschappen en stichtingen.

De vermogensbeheerders van Vermogen in Balans stellen de wensen en doelen van de klant voorop. Om de doelen te verwezenlijken wordt aan de hand van de vastgelegde afspraken de beleggingsportefeuille opgebouwd volgens een zogenaamde core-satellite strategie met individuele aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en indextrackers. De laatste twee instrumenten vormen de kern van de portefeuille. Voor de selectie van beleggingsfondsen en indextrackers wordt rekening gehouden met de interne kosten van deze beleggingen. Met opties wordt gestreefd naar extra rendement. Deze kunnen tevens dienen als tijdelijke bescherming voor koersdalingen bij aandelen.

Beleggen bij ViB is maatwerk. De vermogensbeheerder zorgt ervoor dat de beleggingsportefeuille voortdurend past bij de klant zijn situatie, wensen en doelen.

Vermogen in Balans biedt vermogensbeheer aan vanaf €200.000.
Oprichtingsjaar2014
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Nootdorp
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Vermogen in Balans.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
Vanaf €200.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »