Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Vermogen in Balans

Vergelijk Vermogen in Balans ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Nootdorp

Over Vermogen in Balans

Vermogen in Balans (ViB) is een actieve vermogensbeheerder, opgericht in 2014 en gevestigd in de oude kern van Nootdorp. De vermogensbeheerder voert een actief beleggingsbeleid en richt zich op particulieren, vennootschappen en stichtingen.

De vermogensbeheerders van Vermogen in Balans stellen de wensen en doelen van de klant voorop. Om de doelen te verwezenlijken wordt aan de hand van de vastgelegde afspraken de beleggingsportefeuille opgebouwd volgens een zogenaamde core-satellite strategie met individuele aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en indextrackers. De laatste twee instrumenten vormen de kern van de portefeuille. Voor de selectie van beleggingsfondsen en indextrackers wordt rekening gehouden met de interne kosten van deze beleggingen. Met opties wordt gestreefd naar extra rendement. Deze kunnen tevens dienen als tijdelijke bescherming voor koersdalingen bij aandelen.

Beleggen bij ViB is maatwerk. De vermogensbeheerder zorgt ervoor dat de beleggingsportefeuille voortdurend past bij de klant zijn situatie, wensen en doelen. ViB streeft naar een lange duurzame relatie met de klant en het behalen van zijn of haar doelen.

Vermogen in Balans biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Vermogen in Balans

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Vermogen in Balans
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingN.v.t.
Oprichtingsjaar2014
Belegd vermogen€ 25 tot € 50 miljoen
Depotbank(en)BinckBank, InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudEens per jaar vindt er een evaluatie plaats. Op verzoek van de klant is het mogelijk een andere frequentie af te spreken.
DSI geregistreerdVermogen in Balans is aangesloten bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners. Alle partners hebben er een volledige registratie.
Eigen vermogen medewerkersN.v.t.
Vestiging(en)Nootdorp

Medewerkers

Peter Roos
Peter Roos

Partner

Tom Spaan
Tom Spaan

Partner