Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Vermogen in Balans

Vermogen in Balans (ViB) is een actieve vermogensbeheerder, opgericht in 2014 en gevestigd in de oude kern van Nootdorp. De vermogensbeheerder voert een actief beleggingsbeleid en richt zich op particulieren, vennootschappen en stichtingen.

De vermogensbeheerders van Vermogen in Balans stellen de wensen en doelen van de klant voorop. Om de doelen te verwezenlijken wordt aan de hand van de vastgelegde afspraken de beleggingsportefeuille opgebouwd volgens een zogenaamde core-satellite strategie met individuele aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en indextrackers. De laatste twee instrumenten vormen de kern van de portefeuille. Voor de selectie van beleggingsfondsen en indextrackers wordt rekening gehouden met de interne kosten van deze beleggingen. Met opties wordt gestreefd naar extra rendement. Deze kunnen tevens dienen als tijdelijke bescherming voor koersdalingen bij aandelen.

Beleggen bij ViB is maatwerk. De vermogensbeheerder zorgt ervoor dat de beleggingsportefeuille voortdurend past bij de klant zijn situatie, wensen en doelen.

Vermogen in Balans biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2014
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Nootdorp
Vermogen in Balans is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Vermogen in Balans aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Vermogen in Balans beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Vermogen in Balans?