Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Vanaf welk bedrag is vermogensbeheer mogelijk?

De minimale inleg bij vermogensbeheer verschilt sterk per vermogensbeheerder. Elke vermogensbeheerder heeft zijn eigen 'instap' vermogensgrens. De ene vermogensbeheerder focust zich met name op de "kleinere" vermogens, de andere juist op de hele grote vermogens.

Met de komst van internet is vermogensbeheer ook toegankelijk geworden voor relatief kleine vermogens. Er zijn online vermogensbeheerders waar u al vanaf €15.000,- terecht kunt. Wilt u individueel vermogensbeheer waarbij de vermogensbeheerder specifiek voor u een beleggingsportefeuille samenstelt en beheert, dan is de ondergrens in veel gevallen €100.000,-. Maar ook hier geldt dat elke vermogensbeheerder zijn eigen minimum vermogensgrens heeft. Er zijn vermogensbeheerders waar u pas vanaf €500.000,- of een miljoen welkom bent.

Wilt uw weten bij welke vermogensbeheerders u terecht kunt met uw vermogen? Bekijk het overzicht van Vermogensbeheerders in Nederland.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.