Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Belegt een vermogensbeheerder altijd 100% van mijn vermogen?

Een goede vermogensbeheerder maakt eerst een inventarisatie van uw financiële situatie en doelen en bepaalt vervolgens met welk deel van uw vermogen u het beste kunt beleggen. Het is aan te raden vooraf advies in te winnen bij een financieel planner, fiscalist of accountant afhankelijk van uw persoonlijke financiële en fiscale situatie.

In het algemeen is het af te raden om uw volledige vermogen te beleggen. Een deel van uw vermogen kunt u het beste beschikbaar houden op bijvoorbeeld een spaarrekening zodat u op elk moment eraan kunt komen indien nodig. Vaak is een combinatie van sparen voor de korte termijn en beleggen voor de langere termijn de beste keuze.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »