Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Valuedge

Vergelijk de beleggingen van Valuedge met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers
RegioWereld
BeleggingsstrategieValuedge neemt actieve beslissingen in de asset allocatie omdat dit voor meer dan 90% het totale rendement bepaalt. Op basis van fundamentele- en tactische analyse worden de portefeuilles ingericht. Hierbij kijkt Valuedge sterk naar rendementsverwachtingen van beleggingen en de mate van risico die marktomstandigheden met zich meebrengen. In de visie van Valuedge zijn risico’s niet constant maar dynamisch van aard. De portefeuilles worden vertaald naar een risico-score. Deze score bepaalt of er aanpassingen gemaakt moeten worden in de asset allocatie.

Valuedge werkt met twee klantenprofielen: Waarde+ en Groei+. Beide profielen hebben ruime allocatie bandbreedtes zodat er duidelijk keuzes gemaakt kunnen worden en men niet gebonden is om altijd een relatief fors belang in aandelen te moeten aanhouden. Waarde+ legt meer nadruk op kapitaalsbehoud en heeft een jaarlijkse netto rendementsdoelstelling van 4,5%. Groei+ is meer gericht op groei van het vermogen en streeft jaarlijks naar een netto beleggingsrendement van 6,5%. De rendementsdoelstellingen zijn gebaseerd op een analyse van historische rendementen sinds 1900 en voorspellingen van toekomstige 10-jaars rendementen. De huidige extreem lage rente is in deze doelstellingen meegenomen.

Valuedge belegt voornamelijk in aandelen en obligaties. Er wordt niet belegd in private equity, direct vastgoed en derivaten. De wereldwijd gespreide portefeuilles bestaan uit Exchange Traded Funds (ETF’s of indextrackers) en beleggingsfondsen die dagelijks verhandelbaar zijn (verhouding ongeveer 60/40). Door een wereldwijde spreiding van de portefeuilles ontstaat een blootstelling naar verschillende valuta dat actief wordt gemanaged.

Omdat Valuedge scherp let op het voorkomen van onnodige kosten zal Valuedge slechts een beperkt aantal keer per jaar transactiekosten maken. Valuedge werkt met internationale fonds- en ETF aanbieders en gebruikt hun research in het analyse proces.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en per jaar.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7 en via zelf ontwikkelde App.
Specialiteit beheerderActief managen van risico en rendement.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen