Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Triangel Vermogensbeheer

De basis van de dienstverlening van de Triangel is een combinatie van financiële planning en vermogensbeheer. Triangel bekijkt de totale financiële situatie van de klanten en rekent uit wat de gevolgen zijn van pensioneren, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Dat doet Triangel zowel zakelijk als privé.

Triangel ziet vermogensbeheer dus als verlengstuk van financiële planning. Omdat ze de financiële situatie van hun klanten tot in detail kennen weten ze of beleggen verstandig is en met welk risicoprofiel.

Doelvermogen
Triangel vindt het belangrijk doelgericht te werken aan vermogensgroei. Daarom zullen zij u altijd vragen wat het doelvermogen is en wanneer u dat bereikt wilt hebben. Als er nog geen concreet doelvermogen is stellen ze, in overleg met u, een fictief doelvermogen vast. Dat helpt u en Triangel om de jaarlijkse beleggingsresultaten in perspectief te plaatsen. Dit geeft klanten veel rust.

Optimaliseren van rendement en risico
Aan Triangel wordt vaak gevraagd om beleggingsportefeuilles te analyseren. Vaak constateren ze een onbalans tussen rendement en risico; zij zien altijd mogelijkheden om hetzelfde rendement te realiseren met minder risico. Daarbij hebben zij een sterke voorkeur voor indexbeleggen. De kosten hiervan zijn veel lager dan die van actief beheerde fondsen, terwijl het rendement minimaal gelijk en vaak veel beter is.
Oprichtingsjaar2008
Belegd vermogen€ 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Alkmaar
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »