Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Titanium Vermogensbeheer

Titanium Vermogensbeheer B.V. heeft een AFM vergunning sinds 2018. De beheerder uit Capelle aan den IJssel richt zich op ondernemers, stichtingen en verenigingen en particulier vermogensbeheer.

De beheerder streeft op methodische wijze naar lange termijn vermogensgroei en een stabiele rendementsontwikkeling. De beleggingsstrategie van Titanium is gebaseerd op een strategie met vaste wegingen voor de gekozen beleggingscategorieën aandelen, goud, en optioneel obligaties en cash. Titanium stelt op haar website dat de strategie door een onafhankelijke organisatie is getoetst.

Na een oriënterend gesprek vindt een inventarisatie plaats om te bepalen wat de doelstellingen, de risicohouding en de overige wensen zijn. Een persoonlijk passend beleggingsvoorstel volgt. Cliënt tekent na overeenstemming een tripartite contract met de vermogensbeheerder en de depotbank die het vermogen bewaart.

Titanium Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €1 miljoen.
Oprichtingsjaar2016
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers2 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Capelle aan den IJssel
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Titanium.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »