Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer

Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Capelle aan den IJssel

Over Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer

Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer is gevestigd in Capelle aan den IJssel en richt zich hoofdzakelijk op vermogensbeheer; collectief en individueel. En wenst u ondersteuning bij financiële vraagstukken? De vermogensbeheerder werkt daarvoor samen met onder meer fiscalisten, financiële en estate planners om u bij te staan. De onderneming is in 1997 gestart en heeft een ruime klantenkring opgebouwd. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten en dan vooral in Spanje. Doelgroep van de vermogensbeheerder is iedereen die wil beleggen.

Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer biedt u een nuchtere en realistische aanpak waarbij ‘niet praten, maar doen’ voorop staat. Hierbij streeft het naar winst maken en vermogensbehoud. Dit doet het door te kiezen voor wereldwijd beleggen in een mix van beleggingscategorieën; aandelen, obligaties, vastrentende waarden, onroerend goed, alternatieve beleggingen en derivaten. Ook belegt het in trackers, die de koersontwikkelingen van de index volgen, in combinatie met fondsen. De beheerder biedt collectief vermogensbeheer via T&P Allegretto Fund.
 

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.