Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer

Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer is gevestigd in Capelle aan den IJssel en richt zich hoofdzakelijk op vermogensbeheer; collectief en individueel. En wenst u ondersteuning bij financiële vraagstukken? De vermogensbeheerder werkt daarvoor samen met onder meer fiscalisten, financiële en estate planners om u bij te staan. De onderneming is in 1997 gestart en heeft een ruime klantenkring opgebouwd. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten en dan vooral in Spanje. Doelgroep van de vermogensbeheerder is iedereen die wil beleggen.

Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer biedt u een nuchtere en realistische aanpak waarbij ‘niet praten, maar doen’ voorop staat. Hierbij streeft het naar winst maken en vermogensbehoud. Dit doet het door te kiezen voor wereldwijd beleggen in een mix van beleggingscategorieën; aandelen, obligaties, vastrentende waarden, onroerend goed, alternatieve beleggingen en derivaten. Ook belegt het in trackers, die de koersontwikkelingen van de index volgen, in combinatie met fondsen. De beheerder biedt collectief vermogensbeheer via T&P Allegretto Fund.
Oprichtingsjaar1997
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Capelle aan den IJssel
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »