Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Theta Capital Management

Theta Capital Management uit Amsterdam is een vermogensbeheerder en beleggingsadviseur die zich uitsluitend richt op hedge funds. Het biedt deze diensten aan voor vermogende particulieren, family offices en trusts en institutionele beleggers. De organisatie is in 2001 gestart en beheert tegenwoordig hedge fund activa in een groot aantal fondsen van fondsen (funds of hedge funds) en maatwerkportefeuilles.

Het beleggingsbeleid van Theta Capital Management kent primair een ‘bottom-up’ benadering in haar beleggingsbeleid. Hierbij ligt de nadruk op het selecteren en monitoren van de beste hedge fondsmanagers. Deze moeten in staat zijn positieve rendementen te genereren op de middellange termijn en onder verschillende marktomstandigheden. Daarnaast past het een ‘top-down’ proces toe om thematische accenten in de portefeuille te leggen en om risico’s te vermijden. Het uiteindelijk doel is: een optimale spreiding en het beperken van het neerwaartse risico.
LET OP! Theta Capital Management is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar2001
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam
Goedemiddag,
Helaas is Theta Capital Management onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over Theta ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over Theta verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Wilt u weten welke informatie voor u mogelijk interessant is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €2.500
Vanaf €25
Vanaf €500
Vanaf €10.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »