Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Theta Capital Management

Vergelijk Theta Capital Management ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 0   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Theta Capital Management

Theta Capital Management uit Amsterdam is een vermogensbeheerder en beleggingsadviseur die zich uitsluitend richt op hedge funds. Het biedt deze diensten aan voor vermogende particulieren, family offices en trusts en institutionele beleggers. De organisatie is in 2001 gestart en beheert tegenwoordig hedge fund activa in een groot aantal fondsen van fondsen (funds of hedge funds) en maatwerkportefeuilles.

Het beleggingsbeleid van Theta Capital Management kent primair een ‘bottom-up’ benadering in haar beleggingsbeleid. Hierbij ligt de nadruk op het selecteren en monitoren van de beste hedge fondsmanagers. Deze moeten in staat zijn positieve rendementen te genereren op de middellange termijn en onder verschillende marktomstandigheden. Daarnaast past het een ‘top-down’ proces toe om thematische accenten in de portefeuille te leggen en om risico’s te vermijden. Het uiteindelijk doel is: een optimale spreiding en het beperken van het neerwaartse risico.

Theta Capital Management is NIET aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD.
Theta Capital Management

Expertbeoordeling

Theta Capital Management is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 0,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen