Vraag direct een gratis SelectieRapport aan

Het team van vermogensbeheer.nl

Jos Leeser - senior adviseur Vermogensbeheer.nl

Jos Leeser

Als voormalig bankier, vermogensbeheerder, consultant en klachtenbehandelaar kent Jos Leeser de ins en outs van vermogensbeheer. Bij Vermogensbeheer.nl begeleidt hij vermogende particulieren, ondernemers, stichtingen en instellingen die op zoek zijn naar de juiste vermogensbeheerder. Ook worden bij beleggingsgeschillen zijn kwaliteiten als mediator regelmatig benut. In klachtenprocedures begeleidt en vertegenwoordigt hij particuliere beleggers bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Email: jos@vermogensbeheer.nl
Frits van Manen - senior adviseur Vermogensbeheer.nl

Frits van Manen

De werkervaring van Frits van Manen - hij werkte onder meer als beleggings- en vermogensadviseur bij Rabobank en Robeco - is van grote waarde voor de klanten van Vermogensbeheer.nl. Frits begeleidt vermogende particulieren, ondernemers, stichtingen en instellingen die op zoek zijn naar de juiste vermogensbeheerder. Hij is daarnaast actief als 'docent beleggingsopleidingen' voor professionals zoals private bankers, financieel adviseurs en beleggingsspecialisten.

Email: frits@vermogensbeheer.nl
Ramón Wernsen

Ramón Wernsen

Ramón Wernsen is sinds 1996 actief als Financieel Planner. Bij Vermogensbeheer.nl helpt hij klanten om hun financiële doelstellingen te realiseren en complexe vraagstukken op te lossen. Na zijn studie communicatie in Groningen heeft hij de postdoctorale opleiding Master in Financial Planning (MFP) aan de Erasmus Universiteit afgerond. Verder is hij auteur van vele artikelen en boeken en als docent verbonden aan het Erasmus Instituut voor Financiële Planning in Rotterdam.

Email: ramon@vermogensbeheer.nl
Koen Laarhoven - senior adviseur Vermogensbeheer.nl

Koen Laarhoven

Oprichter Koen Laarhoven is gepokt en gemazeld binnen de financiële dienstverlening. Zo startte hij onder meer een eigen adviesbureau voor financiële planning. Koen is de drijvende kracht achter de research naar vermogensbeheerders en ondersteunt consumenten, stichtingen en instellingen bij hun zoektocht naar een goede én passende vermogensbeheerder. Koen is daarnaast operationeel manager binnen Vermogensbeheer.nl.


Email: koen@vermogensbeheer.nl
Johan Groenendijk - manager webdevelopment Vermogensbeheer.nl

Johan Groenendijk

Johan Groenendijk is het technisch goud van Vermogensbeheer.nl. Johan is afgestudeerd aan de TU Delft als ingenieur Industrieel Ontwerpen. Vanaf de begindagen van het internet heeft hij zich gespecialiseerd in user experience en webdevelopment. Omdat Vermogensbeheer.nl focust op 'online' zijn de kwaliteiten van Johan - onder meer op het gebied van database architecture en realisatie van databasegeoriënteerde applicaties - onmisbaar.

Email: johan@vermogensbeheer.nl
Gerjon Zomer - marketingspecialist bij Vermogensbeheer.nl

Gerjon Zomer

Gerjon Zomer is actief als freelance agilist en adviseur in de marketing[communicatie] en sinds 2016 voor langere tijd verbonden aan Vermogensbeheer.nl. Zijn uitdaging ligt in het stroomlijnen van strategie, marketing en communicatie. Als scrum coach zet hij regelmatig agile methodieken in, onder meer voor de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl en de realisatie van de nieuwe corporate website.

Email: info@vermogensbeheer.nl
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.