Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen SVDH Vermogensbeheer

Het beleggingsbeleid van SVDH is gebaseerd op de core-satellite strategie. De kern van de portefeuille is bedoeld om tegen zo laag mogelijke kosten het marktrendement te behalen, de satellieten zijn bedoeld om de markt te verslaan.

De strategie is erop gericht om met behulp van onder- en overwegingen in regio’s, sectoren staats- en bedrijfsobligaties en belegging categorieën zoals vastgoed en grondstoffen de verschillende indices te verslaan. SVDH meet het succes van de strategie door de portefeuille naast een benchmark (meetlat) te leggen. SVDH werk met zogenaamde onder- en overweging van beleggingscategorieën, volgens het adagium: “It’s time in the market, not timing the market that’s important”.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Valuta
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en jaar en in overleg vaker mogelijk.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.