Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Servatus Vermogensmanagement

De beleggingsstrategie van Servatus Vermogensmanagement en de beleggingsproducten en categorieën waarin Servatus Vermogensmanagement voor haar klanten kan beleggen zijn hier opgenomen.
Beleggingen
Belegt inTrackers
RegioWereld
BeleggingsstrategieDe beleggingsstrategie van Servatus is gebaseerd op het individueel opgestelde vermogensplan. Daarbij is de keuze van de gewenste strategische beleggingsverdeling de belangrijkste beleggingsbeslissing. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat ruim 80% van het beleggingsresultaat van een portefeuille bepaald wordt door deze strategische vermogensverdeling. Na de uiteenzetting van de Strategische verdeling worden de keuzes binnen de Tactische weging verder uiteengezet. Afhankelijk van de visie op de financiële markten kan hier binnen vooraf vastgestelde bandbreedtes worden afgeweken van de strategische gewichten.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen