Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Servatus Vermogensmanagement

Servatus Vermogensmanagement te 's-Hertogenbosch is een vermogensbeheerder die in 2010 de deuren opende. De onderneming adviseert en begeleidt vermogende families en ondernemers bij het realiseren van hun financiële doelen.

Bij Servatus Vermogensmanagement staat het beheren van uw vermogen niet uitsluitend in het teken van beleggen. Het biedt een compleet pakket aan vermogensdiensten die allemaal met elkaar samenhangen. Zo brengt het via vermogensplanning de financiën voor nu en de toekomst van cliënten in kaart. Dit resulteert in een vermogensplan waarin de wensen en de risico’s staan. Op basis van dit plan coördineert het de verdere planning van het vermogen. En tot slot stelt het een beleggingsportefeuille op aan de hand van het vermogensplan. Hierbij belegt het met name in indextrackers verdeeld over diverse vermogensklassen. Servatus treedt desgewenst niet alleen op als vermogensbeheerder maar ook als regisseur van het volledige vermogen.

Servatus Vermogensmanagement biedt vermogensbeheer aan vanaf €1 miljoen.
Oprichtingsjaar2010
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)'s-Hertogenbosch
Servatus Vermogensmanagement is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Servatus aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Servatus beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Servatus?