Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Sequoia Vermogensbeheer beleggingen

Bij de opbouw van een portefeuille kiest Sequoia Vermogensbeheer voor een Core – Satellite verdeling. Core - Satellite beleggingen zijn gebaseerd op het concept van het splitsen van een portefeuille in twee segmenten. Het core gedeelte vormt de fundering van de strategie en biedt de as waaromheen de specialistische satellite beleggingen kunnen worden toegevoegd. Het tweede segment van de portefeuille wordt gevormd door het satellite gedeelte. Dit kan worden bereikt door te beleggen in specifieke markten, specialistische trackers, actief beheerde fondsen, beleggingsthema's en individuele aandelen.

Sequoia maakt voor de invulling van haar portefeuilles veelal gebruik van ETF’s (Exchange Traded Funds/Trackers). Het beleggen in ETF’s (trackers of indexfondsen) zorgt ervoor dat u transparant en goed gespreid toegang hebt tot de markt tegen een lage prijs.

Sequoia monitort veelvuldig op risico. Men maakt hierbij gebruik van attributieanalyses, scenarioanalyses en VaR- analyses. Sequoia voert stress tests uit om portefeuille optimalisaties te toetsen.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageIeder kwartaal een schriftelijke rapportage, die wordt toegelicht tijdens een persoonlijk gesprek; indien gewenst ook tussentijdse rapportages.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7
Goedenacht,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Sequoia Vermogensbeheer beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »