Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Sequoia Vermogensbeheer

De beleggingsstrategie van Sequoia Vermogensbeheer en de beleggingsproducten en categorieën waarin Sequoia Vermogensbeheer voor haar klanten kan beleggen zijn hier opgenomen.
Beleggingen
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Structured products
RegioWereld
BeleggingsstrategieHet core-satellite beleggingsbeleid is gericht op het realiseren van een lange termijn rendement tegen aanvaardbare risico’s. Het beleggingsproces kenmerkt zich door de combinatie van de voordelen van een top-down en bottom-up benadering. Top-down vanuit de strategische analyse en bottom-up door de selectie van de individuele effecten. Het beleggingsproces vangt aan met een analyse waarbij op macro-economisch niveau de asset-allocatie en de beleggingswaardige regio’s en sectoren worden bepaald.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen