Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

SENTR Vermogensbeheer

Sentr Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder gevestigd in Udenhout. De onderneming bestaat sinds 2002 en biedt behalve vermogensbeheer en -advies ook vermogensbegeleiding. Uitgangspunt in de dienstverlening is in onderlinge samenspraak met u een zo optimaal mogelijk resultaat bereiken.

Bij Sentr Vermogensbeheer vormt uw financiële situatie en doelen de insteek van het beleggingsbeleid. Of u nu kiest voor vermogensbehoud, groei en/of extra inkomsten uit uw beleggingen wenst. Bij het realiseren van een zo goed mogelijke uitkomst, stelt het beleggingsportefeuilles op maat samen met beleggingen in diverse categorieën. Hierbij baseert het zich op de economische ontwikkelingen, toekomstverwachtingen en historische gegevens. Daarbij gaat het voorts proactief te werk, bewaakt de kosten, zorgt voor continuïteit en handelt en denkt marktgericht.
Oprichtingsjaar2002
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Udenhout
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »