Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Semmie beleggingen

Semmie belegt in indexfondsen die voorzien zijn van een duurzaam label. Semmie stelt ook dat het kan beleggen in fondsen van andere beleggingscategorieën, zoals high yield en Emerging Markets (aandelen en obligaties).

Semmie kiest voor passief beleid omdat zij meent structureel geen hoger rendement te kunnen behalen met actief beleggen. Op middellange termijn let de beheerder wel op veranderingen in o.a. de waarde, de hoogte van het dividend en de volatiliteit om binnen de bandbreedte van één van de 4 risicoprofielen, actieve keuzes te maken. De vier profielen zijn Defensief (70% obligaties/30% aandelen), Neutraal (50/50), Offensief (30/70) en Zeer Offensief (0/100).

In de beleggingsvergadering die 1 x per maand wordt gehouden, worden beleggingsbeslissingen voorgesteld en wordt besloten over het bijsturen van de modelportefeuilles binnen de bandbreedten van de profielen.
Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Private equity
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportageSemmie biedt maandelijks de Semmie marktupdate nieuwsbrief, 1 x per kwartaal is er een uitgebreidere rapportage met toelichting en de cliënt kan elke dag inloggen op de website of de app.
Inzage portefeuilleDe cliënt heeft dagelijks online toegang tot de beleggingsportefeuille, via de website of de app.
Goedenavond,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Semmie beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €1.000
Vanaf €1.000
Vanaf €10.000
Vanaf €5.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »