Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Saxo Bank

Saxo Bank
Saxo Bank is een Deense bank met vestigingen in 16 landen en is opgericht in 1992. De bank richt zich op beleggingsdiensten voor zelf beleggen en laten beleggen (vermogensbeheer). Saxo Bank heeft eind 2018 Binck Bank overgenomen. De cliënten van Binck zijn sinds 2021 in migratie naar de platforms van het nieuwe moederbedrijf. Saxo legt de nadruk op de online services. Het platform Saxo Investor biedt verschillende pakketten voor de zelf belegger. In het zelf beleggen schap treft de cliënt naast de Saxo Trader pakketten ook nog de oude diensten van Binck aan, zoals Fundcoach en Bottomline.

Saxo WealthCare en Saxo Pensioen zijn de diensten voor laten beleggen, ofwel vermogensbeheer.

Voor de start van de vermogensbeheerdienstverlening beantwoordt de cliënt een aantal vragen over zijn of haar financiële situatie, de doelstelling(en), de beleggingshorizon en de risicohouding van zichzelf. Met deze informatie maakt de bank een beleggingsplan aan. Met dit plan, inclusief een keuze uit een strategie gaat Saxo WealthCare beleggen. Elk jaar wordt de cliënt gevraagd om middels een vragenlijst te controleren of het beleggingsplan nog aansluit bij de doelen, de financiële situatie en de risicobereidheid. De portefeuille kan hierop worden aangepast.

Saxo WealthCare biedt een geautomatiseerde vermogensbeheeroplossing vanaf een bedrag van €10.000.
Oprichtingsjaar 2006
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

ING Bank Vanaf €1.000
Rabobank Vanaf €2.000
Knab Vanaf €100
ABN AMRO Vanaf €50.000