Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Puur Beleggen

Vergelijk de beleggingen van Puur Beleggen met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed
RegioWereld
BeleggingsstrategiePuur Beleggen voert een actief beleggingsbeleid, er wordt gestreefd naar lange termijn vermogensgroei. Binnen de beleggingsportefeuilles wordt de nadruk gelegd op de tactische asset allocatie. Hiermee wordt getracht voordeel te behalen uit de rendementsverwachting van beleggingscategorieën voor de korte termijn. De beheerder analyseert welke beleggingscategorieën en regio’s kansrijk zijn en waar er bepaalde accenten worden gelegd. Hierbij wordt ingespeeld op verwachte marktontwikkelingen.

Het beleggingsbeleid is gebaseerd op een zogenaamde top-down benadering. Op basis van de macro-economische visie op de financiële markten wordt de gewenste verdeling over de verschillende beleggingscategorieën bepaald. Zo wordt bijvoorbeeld veel waarde gehecht aan fundamentele aspecten zoals de stand van de reële economie, het monetaire beleid van centrale banken en de waarderingen op de financiële markten. Na de bepaling van de gewenste verdeling over de verschillende beleggingscategorieën vindt er bottom-up fondsselectie plaats. Dit gebeurt op basis van kwantitatieve en kwalitatieve fundamenten. Hierbij maken we de afweging tussen actieve en passieve beleggingen.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportageCliënten ontvangen ieder kwartaal een uitgebreide rapportage.
Inzage portefeuilleOnline inzage (24 uur per dag).
Specialiteit beheerderTactische asset allocatie en fondsselectie (zowel actief als passief).
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen