Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Persist Global Wealth Management

Persist Global Wealth Management is in 2008 opgericht te Amstelveen door partners die al vele jaren samen werken in de wereld van beleggingsadvies en vermogensbeheer.

Persist geeft advies aan particulieren, families, DGA's, verenigingen, stichtingen en richt zich op verschillende strategieën middels thema's waar veel vraag naar is in de toekomst,, tevens hoog-dividend strategie, uiteraard duurzaam beleggen en ze kunnen ook behulpzaam zijn bij financial planning of bij beleggingsverzekeringen zowel in de opbouw als bij een direct ingaande beleggingslijfrente.

Belangrijke principes zijn een brede spreiding, transparantie, flexibiliteit en lage kosten. Persist is geautoriseerd en gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank. Daarnaast heeft Persist een zogenaamd Europees paspoort waardoor zij in de meeste Europese landen geregistreerd is. Bovendien biedt Persist de mogelijkheid voor zogenaamde US Persons om via haar te beleggen. Persist maakt gebruik van gerenommeerde depotbanken waarvan de rekeningen hetzij onder de garantieregelingen van De Nederlandsche Bank vallen hetzij onder het Amerikaanse SIPC-stelsel.

Persist biedt zowel vermogensbeheer alsmede beleggingsadvies aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar2008
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, Interactive Brokers, Pershing LLC, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en)Amstelveen
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Persist.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »