Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Persist Global Wealth Management

Vergelijk Persist Global Wealth Management ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 50.000   -   Vestiging:  Amstelveen

Over Persist Global Wealth Management

Persist Global Wealth Management is een vermogensbeheerder uit Amstelveen die in 2008 is opgericht. De dienstverlening van de onderneming omvat: vermogensadvies, vermogensbeheer, financiële planning en portefeuille-analyses. Deze activiteiten voert de vermogensbeheerder uit voor zowel particulieren als institutionele beleggers.

Volgens Persist Global Wealth Management behoort een beleggingsportefeuille rust te geven. Rust wordt volgens Persist bereikt door een optimale spreiding van het vermogen. Vandaar dat het bij het inrichten van een beleggingsportefeuille niet alleen nauwkeurig toeziet op een spreiding over de verschillende beleggingscategorieën als aandelen, obligaties, liquiditeiten, onroerend goed en alternatieven. Eveneens zorgt het voor een spreiding over diverse beleggingsstijlen. Op die manier wordt het risico van een portefeuille verder verlaagd zonder dat het ten kosten gaat van het totale rendement. En aangezien elk persoon en vermogen anders is, streeft de beheerder naar individuele beleggingsoplossingen die aansluiten op uw persoonlijke doelen en risicoprofiel; van conservatief tot offensief. Voor de aanpak maakt de vermogensbeheerder gebruik van de zogenaamde Persist Maatwerk Portefeuille (PMP). Een programma dat maatwerk vermogensbeheer realiseert en toegang biedt tot wereldwijd opererende vermogensbeheerders.
Persist Global Wealth Management

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Persist Global Wealth Management
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 50.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 50.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.