Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Persist Global Wealth Management

Persist Global Wealth Management is in 2008 opgericht te Amstelveen door partners die al vele jaren samen werkte in de wereld van beleggingsadvies en vermogensbeheer.

Persist is geautoriseerd en gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank. Daarnaast heeft Persist een zogenaamd Europees paspoort waardoor zij in de meeste Europese landen geregistreerd is. Bovendien biedt Persist de mogelijkheid voor zogenaamde US Persons om via haar te beleggen. Persist maakt gebruik van gerenommeerde depotbanken waarvan de rekeningen hetzij onder de garantieregelingen van De Nederlandsche Bank vallen hetzij onder het Amerikaanse SIPC-stelsel.

Persist geeft advies aan particulieren, families, directeur-aandeelhouders, verenigingen en stichtingen en richt zich op verschillende strategieën zoals hoog-dividend, duurzaam beleggen en kan ook behulpzaam zijn bij financial planning of bij beleggingsverzekeringen zowel in de opbouw als bij een direct ingaande lijfrente.

Persist biedt zowel vermogensbeheer alsmede beleggingsadvies aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2008
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Amstelveen
Persist Global Wealth Management is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Persist aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe wij Persist beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Persist?