Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Oxby ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 15.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Oxby

Een nieuwe online vermogensbeheerder is OXBY. De onderneming is een initiatief van vermogensbeheerder Velthuyse & Mulder en houdt kantoor in Amsterdam. Het streven van deze nieuwe online beheerder is vermogensbeheer voor een zo groot mogelijk groep toegankelijk maken. Men hanteert daarom een lage minimuminleg van € 15.000,-

Bij Oxby wordt uw vermogen belegd in Trackers van aandelen- en obligatie-indices. Spreiding van uw vermogen en het risico, dat staat bij beleggen met OXBY voorop. Uw beleggingsportefeuille staat op uw eigen vermogensbeheerrekening zodat u zicht en controle houdt over uw vermogen. Er wordt gespreid belegd over tien Europese sectoren zoals ICT, gezondheidszorg, energie en dergelijke. Om het beste rendement te realiseren, volgt het uw portefeuille continu. En door toepassing van de zogenaamde ‘momentumstrategie’ is het mogelijk het gewicht van uw portefeuille te verschuiven naar de sectoren met de beste groeikansen. Via fundamentele analyse speelt de beheerder in op kansen en mogelijkheden en met de technische analyse zorgt het ervoor dat vroegtijdig koersschommelingen worden gesignaleerd. Indien noodzakelijk past men de verhouding aandelen/obligaties aan.
Oxby

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Oxby
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 15.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.