Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Oxby

OXBY is een online vermogensbeheerder en is een initiatief van Velthuyse & Mulder en houdt kantoor in Amsterdam. Het streven van deze nieuwe online beheerder is vermogensbeheer voor een zo groot mogelijk groep toegankelijk maken.

Bij Oxby wordt uw vermogen belegd in Trackers van aandelen- en obligatie-indices. Spreiding van uw vermogen en het risico, dat staat bij beleggen met OXBY voorop. Uw beleggingsportefeuille staat op uw eigen vermogensbeheerrekening zodat u zicht en controle houdt over uw vermogen. Er wordt gespreid belegd over tien Europese sectoren zoals ICT, gezondheidszorg, energie en dergelijke. Om het beste rendement te realiseren, volgt het uw portefeuille continu. En door toepassing van de zogenaamde ‘momentumstrategie’ is het mogelijk het gewicht van uw portefeuille te verschuiven naar de sectoren met de beste groeikansen. Via fundamentele analyse speelt de beheerder in op kansen en mogelijkheden en met de technische analyse zorgt het ervoor dat vroegtijdig koersschommelingen worden gesignaleerd. Indien noodzakelijk past men de verhouding aandelen/obligaties aan.

Oxby biedt vermogensbeheer aan vanaf €15.000.
Oprichtingsjaar2011
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam
Oxby is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Oxby aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe klanten Oxby beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Oxby gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Oxby?