Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Over Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl is een onafhankelijke organisatie die vermogensbeheerders beoordeelt en vergelijkt. We zijn de eerste vergelijkingssite voor vermogensbeheerders in Nederland. Onze missie uit 2013 staat nog steeds: 'de wereld van vermogensbeheer transparant en vergelijkbaar maken'. Wij helpen consumenten bij de objectieve keuze voor een goede, passende vermogensbeheerder. Hierbij stellen we dat de beste vermogensbeheerder niet bestaat, slechts de juiste.

Bent u op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

We formuleren deze vraag bewust op deze manier. Veel beleggers zijn op zoek naar de beste vermogensbeheerder van Nederland. Met ons gratis SelectieRapport vindt u de juiste vermogensbeheerder. U kunt zo geheel vrijblijvend gebruik maken van de kennis en expertise van Vermogensbeheer.nl. U ontvangt per e-mail een selectie van goede beheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Gratis SelectieRapport aanvragen »

Diensten

Vermogensbeheer.nl beoordeelt en vergelijkt | Wij maken uw keuze voor een vermogensbeheerder objectief én persoonlijk.

Vermogensbeheer.nl begeleidt | Kies voor doorlopende begeleiding en laat de ervaren adviseurs van Vermogensbeheer.nl over uw schouder meekijken gedurende de hele periode van vermogensbeheer.

Vermogensbeheer.nl adviseert | Wij staan u bij met raad en daad in onder meer het beoordelen van beleggingsvoorstellen, het begeleiden van uitgebreide pitches, bemiddeling bij dreigende geschillen en bijstand in klachtenprocedures.
oprichters-vermogensbeheer-nl-600x354.jpg
Uitzending "How it's done" op RTLZ van 12 januari 2019

De website

Op onze website kunt u zelf vermogensbeheerders selecteren en vergelijken. U kunt hierbij gebruik maken van de kennis en expertise van Vermogensbeheer.nl. Wij raden u aan sowieso een SelectieRapport aan te vragen. Dit kost u niets, verplicht tot niets en levert gegarandeerd waardevolle inzichten op.

Team

Vermogensbeheer.nl werkt in een lean and mean team met een schil van specialisten. De dagelijkse leiding is in handen van oprichters Koen Laarhoven en Jos Leeser. Bekijk hier het team »

Verdienmodel

Als u door tussenkomst van Vermogensbeheer.nl contact legt met een vermogensbeheerder, ontvangen wij een eenmalige ‘contactvergoeding’ van de betreffende beheerder. De contactvergoeding staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is voor alle vermogensbeheerders gelijk. Het maakt hierbij niet uit of u al dan niet klant wordt bij de vermogensbeheerder. Wij garanderen u hiermee een kosteloze en onafhankelijke begeleiding.

In de media

Wij worden met enige regelmaat gevraagd onze mening te geven over zaken die betrekking hebben op vermogensbeheer en/of vermogensbeheerders. Voor een overzicht van publicaties en bijdragen van Vermogensbeheer.nl in de media klik hier »

Volledigheid

Alle vermogensbeheerders die als dienstverlening vermogensbeheer aanbieden op de Nederlandse markt - en die beschikken over de benodigde vergunning - worden door ons gratis opgenomen op onze website. Op dit moment zijn er 116 vermogensbeheerders opgenomen.

N.B. Op zoek naar een overzicht van alle 116 vermogensbeheerders in Nederland? Klik dan hier »


Bekijk onze brochure (PDF)  
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »