Over Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl is een onafhankelijke organisatie die vermogensbeheerders beoordeelt en vergelijkt. We zijn de eerste vergelijkingssite voor vermogensbeheerders. Onze missie uit 2013 staat nog steeds: 'de wereld van vermogensbeheer transparant en vergelijkbaar maken'. Wij helpen consumenten bij de objectieve keuze voor een goede, passende vermogensbeheerder.

Bekijk onze brochure (PDF)  
Koen Laarhoven en Jos Leeser - oprichters van Vermogensbeheer.nl
Oprichters Koen Laarhoven (links) en Jos Leeser

Diensten

Vermogensbeheer.nl beoordeelt en vergelijkt vermogensbeheerders. Wij maken uw keuze voor een beheerder objectief én persoonlijk.
Vermogensbeheer.nl begeleidt. Kies voor doorlopende begeleiding en laat de ervaren adviseurs van Vermogensbeheer.nl over uw schouder meekijken gedurende de hele periode van vermogensbeheer.
Vermogensbeheer.nl adviseert. Wij staan u bij met raad en daad in onder meer het beoordelen van beleggingsvoorstellen, het begeleiden van uitgebreide pitches, bemiddeling bij dreigende geschillen en bijstand in klachtenprocedures.

De website

Op onze website kunt u zelf vermogensbeheerders selecteren en vergelijken. U kunt daarbij gebruik maken van de kennis en expertise van Vermogensbeheer.nl. Wij adviseren u sowieso een SelectieRapport aan te vragen. Dit kost u niets, verplicht tot niets en levert gegarandeerd waardevolle inzichten op. Gratis SelectieRapport aanvragen »

Team

Vermogensbeheer.nl werkt in een lean and mean team met een schil van specialisten. De dagelijkse leiding is in handen van oprichters Koen Laarhoven en Jos Leeser. Bekijk hier het team »

Verdienmodel

Als u door tussenkomst van Vermogensbeheer.nl contact legt met een vermogensbeheerder, ontvangen we een ‘contactvergoeding’ van de betreffende beheerder. De contactvergoeding staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is voor alle vermogensbeheerders gelijk. Het maakt hierbij niet uit of u al dan niet klant wordt bij de vermogensbeheerder. Wij garanderen u hiermee een kosteloze en onafhankelijke begeleiding.

In de media

Wij worden met enige regelmaat gevraagd onze mening te geven over zaken die betrekking hebben op vermogensbeheer en/of vermogensbeheerders. Voor een overzicht van Vermogensbeheer.nl in de media klik hier »

Volledigheid

Vermogensbeheerders die vermogensbeheer als dienstverlening aanbieden op de Nederlandse markt - en die beschikken over de benodigde vergunning - worden door ons gratis opgenomen. Aan (gratis) opname in de vergelijkmodule stellen we de eis dat de beheerder voldoende informatie aanlevert over onder meer dienstverlening, kosten en de gerealiseerd rendement. Alleen dan is goed vergelijk mogelijk. Op dit moment zijn er 139 vermogensbeheerders opgenomen op onze website. 72 vermogensbeheerders zijn tevens opgenomen in de vergelijkmodule. We werken onze website dagelijks bij; het overzicht is altijd actueel.
Wilt uw weten welke vermogensbeheerders zijn opgenomen in de vergelijkmodule? Klik dan hier »

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

SelectieRapport met goed beoordeelde vermogensbeheerders
Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?
Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per mail ontvangt u een selectie van goed beoordeelde vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Ga naar gratis SelectieRapport »
Copyright 2011 - 2017 Vermogensbeheer.nl  -  Privacy  -  Disclaimer  -  Sitemap  -  Zoeken  -  Inloggen