Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Ortelius Wealth Management

Vergelijk Ortelius Wealth Management ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 1.000.000   -   Vestiging:  Laren

Over Ortelius Wealth Management

Ortelius Wealth Management is een gespecialiseerde vermogensbeheerder, gevestigd te Laren. De organisatie begeleidt sinds 2004 vermogende particulieren en stichtingen met een omvangrijk vermogen.

Bij het beleggen van uw vermogen richt Ortelius Wealth Management zich op het realiseren van een stabiele en verklaarbare vermogensgroei. Het accent ligt daarbij op beleggingen met een vaste cashflow en een vaste eindwaarde. Bovendien dient er sprake te zijn van dagelijkse liquiditeit en transparantie.

Ortelius Wealth Management beschikt over de kennis en ervaring om de meest effectieve structuren te implementeren waar vermogensbehoud belangrijker is dan het avontuur. Dit betekent dat de specialisten van Ortelius Wealth Management zich laten leiden door bewezen concepten en achterhaalde modellen en opvattingen links laten liggen. Juist daarom heeft men zich gespecialiseerd in obligaties.

Ortelius Wealth Management treedt op als beheerder van doorgaans omvangrijke vermogens met heldere doelstellingen. Er wordt samengewerkt met diverse depotbanken in binnen- en buitenland. Ten aanzien van de kosten kan worden gekozen voor een zeer concurrerende all-in fee of een gecombineerde kostenstructuur.
Ortelius Wealth Management

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 90 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Ortelius Wealth Management
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 1.000.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen