Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Ortelius Wealth Management

Beschrijving
Ortelius Wealth Management is een gespecialiseerde vermogensbeheerder, gevestigd te Laren. De organisatie begeleidt sinds 2004 vermogende particulieren en stichtingen met een omvangrijk vermogen.

Bij het beleggen van uw vermogen richt Ortelius Wealth Management zich op het realiseren van een stabiele en verklaarbare vermogensgroei. Het accent ligt daarbij op beleggingen met een vaste cashflow en een vaste eindwaarde. Bovendien dient er sprake te zijn van dagelijkse liquiditeit en transparantie.

Ortelius Wealth Management beschikt over de kennis en ervaring om de meest effectieve structuren te implementeren waar vermogensbehoud belangrijker is dan het avontuur. Dit betekent dat de specialisten van Ortelius Wealth Management zich laten leiden door bewezen concepten en achterhaalde modellen en opvattingen links laten liggen. Juist daarom heeft men zich gespecialiseerd in obligaties.

Ortelius Wealth Management treedt op als beheerder van doorgaans omvangrijke vermogens met heldere doelstellingen. Er wordt samengewerkt met diverse depotbanken in binnen- en buitenland. Ten aanzien van de kosten kan worden gekozen voor een zeer concurrerende all-in fee of een gecombineerde kostenstructuur.
Let op! U kunt Ortelius Wealth Management niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 1.000.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 1.000.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen