Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

OHV Vermogensbeheer

De beleggingsstrategie van OHV Vermogensbeheer en de beleggingsproducten en categorieën waarin OHV Vermogensbeheer voor haar klanten kan beleggen zijn hier opgenomen.
Beleggingen
Belegt inIndividuele obligaties, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Private equity
RegioWereld
BeleggingsstrategieHet kenmerkende van het beleggingsbeleid van OHV is het beleggen en spreiden van het vermogen in individuele obligaties, vooral die van nieuwe uitgiftes. Het beleggingsbeleid is zodanig ingericht dat in economische onzekere tijden de risicovolle beleggingen (aandelen) in de portefeuille kunnen worden teruggebracht naar nul procent.

De aandelenbeleggingen vult OHV in met indextrackers. OHV belegt bewust niet in individuele aandelen omdat dit over het algemeen niet leidt tot een beter rendement afgezet tegen het te nemen risico. De rotatie tussen aandelen en vastrentende waarden wordt gedaan op basis van wiskundige modellen, macro-economische en fundamentele research en de directe link naar de institutionele markt.
Huisfondsen1-5 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en maandelijks.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderHandelen in obligaties en ETF’s/trackers.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen