Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

OHV Vermogensbeheer beleggingen

Het kenmerkende van het beleggingsbeleid van OHV is het beleggen en spreiden van het vermogen in individuele obligaties, vooral die van nieuwe uitgiftes. Het beleggingsbeleid is zodanig ingericht dat in economische onzekere tijden de risicovolle beleggingen (aandelen) in de portefeuille kunnen worden teruggebracht naar nul procent.

De aandelenbeleggingen kan men invullen met trackers/ETF’s of beleggingsfondsen. Het beleggingsbeleid is erop gericht om bedrijven in de portefeuille op te nemen met een bovengemiddelde kwaliteit tegen een aantrekkelijke onderwaardering. Deze bedrijven geven op de lange termijn een beter rendement.

Vanaf € 1 miljoen biedt OHV ook 100% obligatiemandaten. Het vermogen wordt belegd in individuele obligaties van bedrijven en overheden wereldwijd. Voor deze dienstverlening geldt een all-in tarief.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Private equity
RegioWereld
Huisfondsen1-5 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageMaandelijks.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedenacht,
Wilt u zien hoe bestaande klanten OHV Vermogensbeheer beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »