Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Noordam Vermogensbeheer

De kosten van Noordam Vermogensbeheer en de depotbank(en) waarmee Noordam Vermogensbeheer samenwerkt zijn hier per kostensoort opgenomen. Meer informatie over de betreffende kostensoort is te vinden onder de vraagtekens.
Kosten vermogensbeheer
BeheerfeeDe beheerfee bedraagt 1,2% per jaar bij vermogens tot € 1 miljoen. Bij vermogens groter dan € 1 miljoen is de beheerfee 1,0% per jaar.
PrestatievergoedingJa, is mogelijk op verzoek van de klant. De prestatievergoeding is gelijk aan 10% van het netto resultaat (dus na aftrek van alle kosten). De beheerfee bedraagt dan 1,0% per jaar bij vermogens tot € 1 miljoen en bij vermogens daarboven 0,8% per jaar. Na een jaar van verlies zal men eerst dat tekort moeten goedmaken alvorens een prestatievergoeding in rekening zal worden gebracht (high watermark met onbeperkte duur).
Transactiekostenca. 0,1%
Kosten algemeen
BewaarloonKosten depotbank (ca. 0,1%).
BTWDe kosten zijn exclusief BTW.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen