Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Kosten Nobel Vermogensbeheer

Let op! Nobel Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Nobel Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Nobel Vermogensbeheer zijn overgenomen door Delen Private Bank Nederland.
Beheerfee Nobel Individueel Beheer en Cashflow Portefeuille: beheerfee van 1,2% op jaarbasis en bij grotere vermogens maatwerk tarief.

Nobel Optimaal Beheer: all-in beheerfee van 1,2% op jaarbasis boven EU 200.000, maandelijkse herbalancering, geen transactiekosten en servicefee van de depotbank.

Nobel Participatie Portefeuille: beheerfee van 0,75% op jaarbasis en dit mandaat kent eenmalige instap- en uitstapkosten, maar tussentijds bij rebalancing kent het geen transactiekosten.
Prestatievergoeding Nee
Transactiekosten Afhankelijk van de depotbank. Veelal geldt een tarief vna 0,1% + € 15 per transactie met een maximum van € 75.
Bewaarloon Afhankelijk van depotbank. In de regel bedraagt de servicefee: 0,2% t/m € 50.000 marktwaarde en 0,1% over het meerdere t/m € 250.000 en 0,05% over het meerdere t/m € 5 miljoen en daarboven 0,01%.
BTW De kosten zijn exclusief BTW.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Wilgenhaege Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Mercurius Vermogensbeheer Vanaf €250.000
NLD Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Sequoia Vermogensbeheer Vanaf €250.000