Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

NNEK beleggingen

Het duurzame beleggingsbeleid van NNEK is gebaseerd op brede spreiding en het uitsluiten van specifiek risico. NNEK belegt uw aandelenportefeuille volgens de verdeling van de wereldeconomie. Obligatie beleggingen bij NNEK bestaan voor het grootste deel uit beleggingen in euro of naar euro gehedged, hiermee wordt valutarisico uitgesloten. NNEK past geen markttiming toe en belegt voor de lange termijn.

Het uitgangspunt bij NNEK is dat beleggen onderdeel is van een financieel plan. De belegging is een middel tot het bereiken van uw beleggingsdoel. NNEK stelt dat samenwerking met een onafhankelijke adviseur u als klant kan helpen bij het bepalen en bereiken van uw financiële doelen. NNEK werkt samen met een netwerk van onafhankelijke planners om met u een financieel plan op te stellen.
Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportageTransactieoverzicht, kwartaaloverzicht en jaaroverzicht.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7, Morningstar X-ray, MijnDoel app op iOS en Android.
Goedenacht,
Wilt u zien hoe bestaande klanten NNEK beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500
Vanaf €10.000
Vanaf €15.000
Vanaf €15.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »