Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

NLD Vermogensbeheer

NLD Vermogensbeheer is gevestigd in Den Haag. De onderneming is sinds 1992 uitsluitend actief op het gebied van effectenbeleggingen. Met deze dienstverlening, die zich kenmerkt door maatwerk, richt het zich hoofdzakelijk op particulieren met een aanzienlijk vrij belegbaar vermogen.

NLD Vermogensbeheer maakt bij het beleggen van uw vermogen onderscheid tussen risicomijdende en risicovolle beleggingen. Het deel van het vermogen dat weinig of geen risico mag lopen, wordt belegd in vastrentende waarden en liquiditeiten. Het deel van het vermogen dat risicovollere beleggingen toestaat en waar een hoger rendement mee valt te behalen, wordt in aandelen belegd. Deze selecteert de beheerder aan de hand van fundamentele en koerstechnische research. Daarnaast maakt NLD Vermogensbeheer gebruik van een eigen waarderingsmodel voor het tactische beleid. Kenmerkend voor de beleggingsstijl is het combineren van de ‘top-down’ en ‘bottom-up’ strategie.

NLD Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar1992
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Den Haag
NLD Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over NLD aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij NLD beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij NLD?