Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

NLD Vermogensbeheer

Vergelijk NLD Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestiging:  Den Haag

Over NLD Vermogensbeheer

NLD Vermogensbeheer is gevestigd in Den Haag. De onderneming is sinds 1992 uitsluitend actief op het gebied van effectenbeleggingen. Met deze dienstverlening, die zich kenmerkt door maatwerk, richt het zich hoofdzakelijk op particulieren met een aanzienlijk vrij belegbaar vermogen.

NLD Vermogensbeheer maakt bij het beleggen van uw vermogen onderscheid tussen risicomijdende en risicovolle beleggingen. Het deel van het vermogen dat weinig of geen risico mag lopen, wordt belegd in vastrentende waarden en liquiditeiten. Het deel van het vermogen dat risicovollere beleggingen toestaat en waar een hoger rendement mee valt te behalen, wordt in aandelen belegd. Deze selecteert de beheerder aan de hand van fundamentele en koerstechnische research. Daarnaast maakt NLD Vermogensbeheer gebruik van een eigen waarderingsmodel voor het tactische beleid. Kenmerkend voor de beleggingsstijl is het combineren van de ‘top-down’ en ‘bottom-up’ strategie.
NLD Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van NLD Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.