Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

NLD Vermogensbeheer

NLD Vermogensbeheer is gevestigd in Den Haag. De onderneming is sinds 1992 uitsluitend actief op het gebied van effectenbeleggingen. Met deze dienstverlening, die zich kenmerkt door maatwerk, richt het zich hoofdzakelijk op particulieren met een aanzienlijk vrij belegbaar vermogen.

NLD Vermogensbeheer maakt bij het beleggen van uw vermogen onderscheid tussen risicomijdende en risicovolle beleggingen. Het deel van het vermogen dat weinig of geen risico mag lopen, wordt belegd in vastrentende waarden en liquiditeiten. Het deel van het vermogen dat risicovollere beleggingen toestaat en waar een hoger rendement mee valt te behalen, wordt in aandelen belegd. Deze selecteert de beheerder aan de hand van fundamentele en koerstechnische research. Daarnaast maakt NLD Vermogensbeheer gebruik van een eigen waarderingsmodel voor het tactische beleid. Kenmerkend voor de beleggingsstijl is het combineren van de ‘top-down’ en ‘bottom-up’ strategie.

NLD Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar1992
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Den Haag
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over NLD.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »