Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

OHV koopt Petrus Wealth Management

OHV Vermogensbeheer (OHV) heeft de meerderheid van aandelen van Petrus Wealth Management (PWM) verworven.

Petrus Wealth Management blijft een zelfstandige BV, maar zal wel vanaf 1 juli 2019 de naam OHV Vermogensbeheer gebruiken in al haar uitingen.

Voor OHV biedt Petrus Wealth Management de kans om de regio’s Brabant, Zeeland en België te betreden, waar een belangrijk deel van de huidige relaties van PWM gevestigd is. OHV is gevestigd in Amsterdam en PWM in Hoeven, Noord-Brabant.

De afgelopen 12 jaar is PWM in Zuid Nederland en België uitgegroeid tot een sterke regionale speler in de markt voor particulier vermogensbeheer.

Voor relaties van PWM verandert er niets. Zij worden bediend vanuit Hoeven door haar vertrouwde medewerkers en dat blijft zo.

OHV is al sinds 1932 actief op de financiële markten. Aanvankelijk was zij actief voor haar institutionele relaties zoals lagere overheden, verzekeraars, banken, corporates en woningbouwverenigingen. Later is zij het vermogen van particuliere relaties gaan beheren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »