Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Mpartners beleggingen

Mpartners belegt in haar portefeuille wereldwijd met een focus op Europa. Er wordt met name direct belegd in aandelen, obligaties, commodities en beursgenoteerd vastgoed. Hierbij streeft men naar een absoluut rendement, die past binnen het huidige economisch klimaat. Voor de portefeuille streeft men door de jaren heen naar een gemiddeld netto rendement van 5 tot 7%.

Mpartners gebruikt overwegend een ‘bottom-up’ aanpak voor haar beleggingen. Deze aanpak wordt ook doorgevoerd in de tactische vermogensallocatie van de portefeuille. Simpel gezegd: wanneer het investment-team geen beleggingen vindt die voldoen aan de strikte waarderingscriteria neemt men geen positie in. Dienovereenkomstig neemt in die situatie het percentage aan beleggingen met een lager risico (zoals bijvoorbeeld Nederlandse Staatsleningen of liquiditeiten) toe.

Mpartners kiest voor een buy en hold met diepgaande kennis van de geselecteerde bedrijven.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en per jaar digitaal of per post, kan ook per maand.
Inzage portefeuille24/7 online inzage
Goedenacht,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Mpartners beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €300.000
Vanaf €300.000
Vanaf €250.000
Vanaf €50.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »