Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Mpartners beleggingen

Mpartners belegt in haar portefeuille wereldwijd met een focus op Europa. Er wordt met name direct belegd in aandelen, obligaties, commodities en beursgenoteerd vastgoed. Hierbij streeft men naar een absoluut rendement, die past binnen het huidige economisch klimaat. Voor de neutrale portefeuille streeft men door de jaren heen naar een gemiddeld netto rendement van 5 tot 7%.

De beleggingsportefeuilles van Mpartners hebben als doel: vermogensgroei met een sterke focus op kapitaalbescherming, door duurzaam en waarde-gericht te beleggen. Duurzaamheid op het gebied van winstgroei en kasstroom, voortkomend uit positieve ontwikkeling van bedrijfsprocessen voor mens en milieu. Een focus op waarde zorgt ervoor dat bedrijven tegen een redelijke prijs worden gekocht. Mpartners kiest voor een buy en hold met diepgaande kennis van de geselecteerde bedrijven.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal en per jaar digitaal of per post, kan ook per maand.
Inzage portefeuille24/7 online inzage
Goedenavond,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Mpartners beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €300.000
Vanaf €250.000
Vanaf €50.000
Vanaf €15.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »