Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Mpartners

Vergelijk de beleggingen van Mpartners met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen
RegioWereld
BeleggingsstrategieMpartners belegt in haar portefeuille wereldwijd met een focus op Europa. Er wordt met name direct belegd in aandelen, obligaties, commodities en beursgenoteerd vastgoed. Hierbij streeft men naar een absoluut rendement, die past binnen het huidige economisch klimaat. Voor de portefeuille streeft men door de jaren heen naar een gemiddeld netto rendement van 5 tot 7%.

Mpartners gebruikt overwegend een ‘bottom-up’ aanpak voor haar beleggingen. Deze aanpak wordt ook doorgevoerd in de tactische vermogensallocatie van de portefeuille. Simpel gezegd: wanneer het investment-team geen beleggingen vindt die voldoen aan de strikte waarderingscriteria neemt men geen positie in. Dienovereenkomstig neemt in die situatie het percentage aan beleggingen met een lager risico (zoals bijvoorbeeld Nederlandse Staatsleningen of liquiditeiten) toe.

Deze stijl van beleggen kan worden gekarakteriseerd als beleggen met een sterke waarderingsgrondslag en is van nature anticyclisch. Wanneer de koers van een aandeel stijgt – en alle andere factoren gelijk blijven – vermindert het perspectief op toekomstig rendement waardoor de belegging minder interessant wordt. Het nadeel van een dergelijke manier van beleggen is dat het aandeel vaak wordt verkocht voordat de koers zijn hoogtepunt behaalt – momentum en sentiment domineren vaak in een later stadium van een koersstijging. Mpartners accepteert het mogelijk mislopen van deze koersstijging in lijn met hun focus op kapitaalbescherming.

Mpartners kiest voor een buy en hold met diepgaande kennis van de geselecteerde bedrijven.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen