Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Matrix Asset Management

Matrix Asset Management uit Delft is een vermogensbeheerder opgericht in 1999, die zich zowel op de particuliere als professionele belegger richt.

Matrix Asset Management handelt volgens eigen zeggen met haar eigen beleggingsmethodiek op emotie en niet met emotie. Men houdt zich namelijk alleen bezig met kwantitatieve analyses. Door voor deze aanpak te kiezen sluiten ze emotie uit in het beslissingsproces. Met deze door de organisatie ontwikkelde methodiek herkent het vroegtijdig patronen op de beurs en speelt daar vervolgens actief op in. Daarom zijn de beleggingsportefeuilles zo ingericht dat er van zowel van een stijgende of dalende markt valt te profiteren. De beleggingsportefeuilles stelt Matrix op maat samen en gaan uit van een optimale risico- en rendementsverhouding.

Matrix Asset Management is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
OprichtingsjaarOnbekend
Belegd vermogenOnbekend
MedewerkersOnbekend
Vestiging(en)Delft
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »