Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Laaken Asset Management

Beschrijving
Laaken Asset Management N.V. biedt conservatief vermogensbeheer. De vermogensbeheerder is in 2005 opgericht. Vanuit het kantoor in Amsterdam beheert het vermogens van privépersonen, families, verenigingen en stichtingen.

De insteek van het beleid van Laaken Asset Management is een beleggingsplan op maat die past bij uw financiële mogelijkheden en met een verantwoorde risicospreiding. Op die manier streeft de vermogensbeheerder naar een evenwichtige beleggingsportefeuille voor de lange termijn die voorziet in groei, vermogensbescherming en opbrengst.

Laaken biedt beleggingsportefeuilles aan in de vorm van een individueel mandaat of via een belegging in een van de fondsen voor gemene rekening die de zelfde modelportefeuille volgens als de individuele mandaten, maar als execution only dienstverlening worden aangeboden
Vergelijk Laaken Asset Management
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 1.000.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A).
Oprichtingsjaar2005
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)ABN (Singapore), ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, JPMorgan, UBS (Luxemburg), UBS (Singapore)
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudDe frequentie van het contact met de cliënt is conform de wens van de cliënt. Normaliter wordt de recente performance en motivatie voor recente wijzigingen in de portefeuille besproken. Indien er wordt opgemerkt dat de situatie van de cliënt is gewijzigd of deze meer risico wenst te nemen kan de beheerder een migratie naar een ander risicoprofiel voorstellen. Verder kan er op verzoek van de cliënt worden afgeweken van de modelportefeuilles.
DSI geregistreerdDe beheerder is geregistreerd bij de DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners. Binnen Laaken is Sem Ongering (Directeur en Lid Investment committee) geregistreerd bij de DSI.
Eigen vermogen medewerkersLaaken belegt ook eigen vermogen van de partners.
Vestiging(en)Amsterdam
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen