Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Laaken Asset Management

Vergelijk Laaken Asset Management ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 1.000.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Laaken Asset Management

Laaken Asset Management N.V. biedt conservatief vermogensbeheer. De vermogensbeheerder is in 2005 opgericht. Vanuit het kantoor in Amsterdam beheert het vermogens van privépersonen, families, verenigingen en stichtingen.

De insteek van het beleid van Laaken Asset Management is een beleggingsplan op maat die past bij uw financiële mogelijkheden en met een verantwoorde risicospreiding. Op die manier streeft de vermogensbeheerder naar een evenwichtige beleggingsportefeuille voor de lange termijn die voorziet in groei, vermogensbescherming en opbrengst.

Laaken biedt beleggingsportefeuilles aan in de vorm van een individueel mandaat of via een belegging in een van de fondsen voor gemene rekening die de zelfde modelportefeuille volgens als de individuele mandaten, maar als execution only dienstverlening worden aangeboden
Laaken Asset Management

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Laaken Asset Management
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 1.000.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A).
Oprichtingsjaar2005
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Depotbank(en)ABN (Singapore), ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, JPMorgan, UBS (Luxemburg), UBS (Singapore)
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudDe frequentie van het contact met de cliënt is conform de wens van de cliënt. Normaliter wordt de recente performance en motivatie voor recente wijzigingen in de portefeuille besproken. Indien er wordt opgemerkt dat de situatie van de cliënt is gewijzigd of deze meer risico wenst te nemen kan de beheerder een migratie naar een ander risicoprofiel voorstellen. Verder kan er op verzoek van de cliënt worden afgeweken van de modelportefeuilles.
DSI geregistreerdDe beheerder is geregistreerd bij de DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners. Binnen Laaken is Sem Ongering (Directeur en lid investment committee) geregistreerd bij de DSI.
Eigen vermogen medewerkersLaaken belegt ook eigen vermogen van de partners.
Vestiging(en)Amsterdam

Medewerkers

Jolmer Gerritse
Jolmer Gerritse

Directie en founding partner

Sem Ongering
Sem Ongering

Directie