Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen KOEN

Vergelijk de beleggingen van KOEN met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Beleggingsfondsen, Trackers
RegioWereld
BeleggingsstrategieKOEN beheert het vermogen van zijn cliënten conform een breed gespreid en actief beleggingsbeleid. Hiervoor worden primair indexvolgende fondsen ingezet. Het aandelen gedeelte wordt met individuele aandelen (ongeveer 60) ingevuld. KOEN combineert verschillende analysedisciplines: fundamenteel, technisch en kwantitatief.

KOEN bepaalt de waarde van een aandeel door te kijken naar economische, financiële en andere factoren die van invloed kunnen zijn op het bedrijf. Hiermee wil men bepalen of een aandeel goedkoop, duur of redelijk geprijsd is. KOEN analyseert hiertoe een aantal cijfers en ratio's om te bepalen of een aandeel koopwaardig is. Gekeken wordt naar actuele waardering en het groeipotentieel van de onderneming. Daarnaast gebruikt KOEN wiskundige berekeningen om aandelen en markten te analyseren. Bij deze kwantitatieve analyse wordt een groot aantal data met modellen geanalyseerd, waardoor de beste aandelen kunnen worden geselecteerd.

Het universum bestaat uit ongeveer 10.000 aandelen. Het kwantitatieve model dat KOEN gebruikt filtert die aandelen eruit die relatief goedkoop en trendmatig aantrekkelijk zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technische analyse om de toekomstige richting van koersbewegingen te kunnen inschatten. Voornamelijk worden dan historische koersdata en volumedata geanalyseerd. Deze technische analyse bepaald dan welke aandelen, die uit de fundamentele en kwantitatieve analyse naar voren zijn gekomen, zich het meest lenen om te kopen. Voor de precieze timing van de aan- en verkoopmomenten gebruikt KOEN dan ook technische analyse, met als doel om op zo gunstig mogelijke momenten te handelen.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen