Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen KOEN

KOEN beheert het vermogen van zijn cliënten conform een breed gespreid en actief beleggingsbeleid. Hiervoor worden primair indexvolgende fondsen ingezet. Het aandelen gedeelte wordt met individuele aandelen (ongeveer 60) ingevuld. KOEN combineert verschillende analysedisciplines: fundamenteel, technisch en kwantitatief.

KOEN bepaalt de waarde van een aandeel door te kijken naar economische, financiële en andere factoren die van invloed kunnen zijn op het bedrijf. Hiermee wil men bepalen of een aandeel goedkoop, duur of redelijk geprijsd is. KOEN analyseert hiertoe een aantal cijfers en ratio's om te bepalen of een aandeel koopwaardig is. Gekeken wordt naar actuele waardering en het groeipotentieel van de onderneming. Daarnaast gebruikt KOEN wiskundige berekeningen om aandelen en markten te analyseren. Bij deze kwantitatieve analyse wordt een groot aantal data met modellen geanalyseerd, waardoor de beste aandelen kunnen worden geselecteerd.
Goedenacht,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij KOEN beoordelen?
Belegt inIndividuele aandelen, Beleggingsfondsen, Trackers
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €15.000
Vanaf €15.000
Vanaf €25.000
Vanaf €25.000