Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk KOEN ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 25.000   -   Vestiging:  Rotterdam

Over KOEN

KOEN is onderdeel van Blauwtulp Wealth Management, de Rotterdamse vermogensbeheerder (opgericht in 2007). KOEN is vanaf 2016 gelanceerd met de wens om beleggen weer 'leuk' en 'herkenbaar' te maken. Met KOEN wil Blauwtulp Wealth Management de succesvolle aandelenstrategie, die voorheen alleen gevoerd werd voor relatief grote portefeuilles, voor een groot publiek beschikbaar maken.

KOEN is opgezet als een online vermogensbeheerder. Dit betekent dat het persoonlijke fysieke contact met de beleggers van KOEN / Blauwtulp Wealth Management in principe niet wordt geboden. Wel worden beleggers desgewenst telefonisch te woord gestaan.

KOEN voert een actief beleggingsbeleid. KOEN gelooft dat de markten zich bewegen in cycli. Afhankelijk van de cycli zal KOEN wel of niet volledig belegd zijn. KOEN hanteert een actief beleggingsbeleid. De filosofie hierbij wordt gekenmerkt door een drietal basisprincipes.
1. KOEN is ervan overtuigd dat de financiële markten te verslaan zijn door een goede spreiding en timing van de markt;
2. KOEN baseert zijn beleggingsmethodiek op wetenschappelijk onderzoek;
3. KOEN voert een Kostenbewustheid beleggingsbeleid.
KOEN hanteert 3 profielen (Doordacht, Vaardig en Ondernemend). De profielen zijn gemengd. Het obligatiedeel bestaat uit indexfondsen. Aandelendeel bestaat met name uit individuele aandelen, waarvan het aandeel kan oplopen tot ongeveer 60. Voor aandelenmarkten die minder toegankelijk zijn kan daarnaast gebruik gemaakt worden van indexfondsen. KOEN combineert fundamentele, kwantitatieve en technische analyse om tot invulling van haar portefeuilles te komen.

KOEN biedt vermogensbeheer vanaf €25.000,-.
KOEN

Expertbeoordeling

KOEN is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 25.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.