Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Knab ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 25.000   -   Vestiging:  Hoofddorp

Over Knab

Knab is een jonge online bank, opgericht in 2012 en onderdeel van Aegon Bank. De bank heeft geen fysieke kantoren, maar biedt verschillende online tools voor klanten. Knab richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere klant.

Voor een vast bedrag per maand kun u bij Knab kiezen uit verschillende pakketten met verschillende producten en diensten. Met de pakketten Knab Plus en Knab Premium kunt u kiezen voor Knab Vermogensbeheer. Bij Knab Vermogensbeheer (vanaf € 25.000) kunt u kiezen uit drie beleggingsexperts zijnde Royce Tostrams, Sven Bouman en Martine Hafkamp. Zij hebben ieder een eigen visie en beleggingsstrategie. Elke expert houdt 5 beleggingsportefeuilles bij. Vanaf zeer defensief tot zeer speculatief. Elk met een eigen risicoprofiel en verschillend rendement.
Knab

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Knab
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 25.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.