Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
Knab is een jonge online bank, opgericht in 2012 en onderdeel van Aegon Bank. De bank heeft geen fysieke kantoren, maar biedt verschillende online tools voor klanten. Knab richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere klant.

Voor een vast bedrag per maand kun u bij Knab kiezen uit verschillende pakketten met verschillende producten en diensten. Met de pakketten Knab Plus en Knab Premium kunt u kiezen voor Knab Vermogensbeheer. Bij Knab Vermogensbeheer (vanaf € 25.000) kunt u kiezen uit drie beleggingsexperts zijnde Royce Tostrams, Sven Bouman en Martine Hafkamp. Zij hebben ieder een eigen visie en beleggingsstrategie. Elke expert houdt 5 beleggingsportefeuilles bij. Vanaf zeer defensief tot zeer speculatief. Elk met een eigen risicoprofiel en verschillend rendement.
Vergelijk Knab
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 25.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen