Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Kairos Asset Management

In 2001 is de vermogensbeheerder Kairos Asset Management te Huizen opgericht. De organisatie verzorgt het totale beheer van het vermogen van onder meer particulieren, onderwijs- en charitatieve instellingen. Verder biedt het DGA’s ondersteuning bij het pensioenbeheer en kan het helpen bij het beleggen van geld in een Stamrecht BV.

Bij Kairos Asset Management hebben inkomen uit vermogen en vermogensbehoud een essentiële plek in het beleggingsbeleid. Het beheer van uw vermogen gebeurt aan de hand van een zorgvuldig samengesteld beleggingsplan. Met veel aandacht voor uw doelstellingen, uitgangspunten en risicoperceptie. Bij de uitvoering kiest de beheerder voor een actief portefeuillebeheer, ziet toe op een afgewogen risicospreiding en houdt bovendien oog voor beleggingskansen.

Kairos Asset Management heeft in 2005 de Kairos Managed Future opgericht. Bestemd voor beleggers die een beleggingsportefeuille bezitten en hun rendement willen verhogen of zich willen beschermen tegen dalingen op de financiële markten. Speculatieve beleggers biedt het de mogelijkheid van een Managed Account in Forex & Commodities.
Oprichtingsjaar2001
Belegd vermogen€ 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Huizen
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »