Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Kairos Asset Management

Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 300.000   -   Vestiging:  Huizen

Over Kairos Asset Management

In 2001 is de vermogensbeheerder Kairos Asset Management te Huizen opgericht. De organisatie verzorgt het totale beheer van het vermogen van onder meer particulieren, onderwijs- en charitatieve instellingen. Verder biedt het DGA’s ondersteuning bij het pensioenbeheer en kan het helpen bij het beleggen van geld in een Stamrecht BV.

Bij Kairos Asset Management hebben inkomen uit vermogen en vermogensbehoud een essentiële plek in het beleggingsbeleid. Het beheer van uw vermogen gebeurt aan de hand van een zorgvuldig samengesteld beleggingsplan. Met veel aandacht voor uw doelstellingen, uitgangspunten en risicoperceptie. Bij de uitvoering kiest de beheerder voor een actief portefeuillebeheer, ziet toe op een afgewogen risicospreiding en houdt bovendien oog voor beleggingskansen.

Kairos Asset Management heeft in 2005 de Kairos Managed Future opgericht. Bestemd voor beleggers die een beleggingsportefeuille bezitten en hun rendement willen verhogen of zich willen beschermen tegen dalingen op de financiële markten. Speculatieve beleggers biedt het de mogelijkheid van een Managed Account in Forex & Commodities.
Kairos Asset Management

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 89 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Kairos Asset Management
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 300.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 300.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen