Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

IVV Instituut voor Vermogensopbouw

IVV Instituut voor Vermogensopbouw uit Maassluis is een vermogensbeheerder die zichzelf omschrijft als uw ‘financiële privé chauffeur’. Het helpt particulieren en ondernemers bij het opbouwen, in stand houden en overdragen van vermogen. Naast het beleggen van vermogen en het beheren van Stamrecht BV’s, Holdings en Erfenissen verzorgt het onder andere uw individuele financiële, pensioenplanning en biedt belastingadvies.

Bij IVV Instituut voor Vermogensopbouw is de beleggingsstrategie gericht op het beschermen van het vermogen en het realiseren van een degelijk rendement. Hierbij dient uw persoonlijke financiële planning en uw persoonlijke Financial DNA® als uitgangspunt. Wat uw doelen, wensen of verwachtingen ook zijn IVV staat u bij als uw ‘financiële privéchauffeur’ met een passende ‘financiële rijstijl’, zodat u heelhuids de eindbestemming bereikt. Of dat nu gaat om vermogensgroei, een bedrijfsoverdracht of een erfenis.

IVV biedt vermogensbeheer aan vanaf € 500.000.
Oprichtingsjaar2004
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Maassluis
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over IVV.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »