Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Index People

Index People is gevestigd in Haarlem. Eind 2006 is Index People opgericht als particuliere dienstverlening, maar Index People werkt sinds 2008 ook voor institutionele relaties zoals pensioenfondsen, charitas en kerkelijke instellingen.

Index People behoort tot de grondleggers van indexbeleggen in Nederland. Het beheren van vermogen doet Index People dus uitsluitend via index-oplossingen. Men kiest hierbij nadrukkelijk voor indexfondsen in plaats van beursgenoteerde ETF’s. Index People tracht alle overbodige kosten in de beleggingsketen te vermijden. Daarom koopt men de indexfondsen rechtstreeks bij de aanbieder (en niet op de beurs) tegen de intrinsieke waarde.

Index People streeft naar een zo breed mogelijke spreiding tegen zo laag mogelijke kosten. Volgens Index People is rendement niet maakbaar. Rendement is wat de markt de belegger geeft voor het genomen beleggingsrisico. Alleen goed en breed spreiden is volgens Index People belangrijk om de volatiliteit (risico) van een beleggingsportefeuille te verlagen.

Index People biedt vermogensbeheer aan vanaf € 100.000,-.
Oprichtingsjaar2007
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Vestiging(en)Haarlem
Index People is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Index People aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe klanten Index People beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Index People gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Index People?