Vraag direct een gratis SelectieRapport aan

Index People

Index People is gevestigd in Haarlem. Eind 2006 is Index People opgericht als particuliere dienstverlening, maar Index People werkt sinds 2008 ook voor institutionele relaties zoals pensioenfondsen, charitas en kerkelijke instellingen.

Index People behoort tot de grondleggers van indexbeleggen in Nederland. Het beheren van vermogen doet Index People dus uitsluitend via index-oplossingen. Men kiest hierbij nadrukkelijk voor indexfondsen in plaats van beursgenoteerde ETF’s. Index People tracht alle overbodige kosten in de beleggingsketen te vermijden. Daarom koopt men de indexfondsen rechtstreeks bij de aanbieder (en niet op de beurs) tegen de intrinsieke waarde.

Index People streeft naar een zo breed mogelijke spreiding tegen zo laag mogelijke kosten. Volgens Index People is rendement niet maakbaar. Rendement is wat de markt de belegger geeft voor het genomen beleggingsrisico. Alleen goed en breed spreiden is volgens Index People belangrijk om de volatiliteit (risico) van een beleggingsportefeuille te verlagen.

Index People biedt vermogensbeheer aan vanaf € 100.000,-.
Oprichtingsjaar2007
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en)KAS BANK
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en)Haarlem
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Index People gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000