Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen IBS Capital Allies

Vergelijk de beleggingen van IBS Capital Allies met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Hedge Funds, Private equity
RegioWereld
BeleggingsstrategieDe filosofie van IBS Capital Allies is dat een goed rendement op de lange termijn alleen haalbaar is als de verliezen worden beperkt. Als voornaamste middel om dit te bereiken, wijkt IBS af van de vastgestelde strategische verdeling. Voor dit dynamische asset allocatie beleid is een analyse van de economische groei hun belangrijkste input. Bij een afnemende economische groei zal IBS de portefeuille defensiever en bij een accelererende economische groei offensiever invullen. Daarnaast heeft IBS een aantal risicoparameters vastgesteld. Indien deze aangeven dat de marktrisico’s toenemen, zal IBS tevens het risico van de portefeuille afbouwen.

Voor een duurzaam beheer van het vermogen hanteert IBS een pragmatische aanpak. De bedrijven worden op basis van de VFI Richtlijn Financieel Beheer duurzaam gescreend door het duurzame researchbureau EIRIS. Hierbij worden de 10 principes van de UN GLobal Compact als basis gebruikt en eventueel aangevuld met specifieke uitsluitingen van de instelling. De duurzame hoogdividend aandelen vult men aan met trackers, indexfondsen en beleggingsfondsen van aantrekkelijke regio's, landen en thema's die ook voldoen aan de vastgestelde duurzame criteria.
Huisfondsen1-5 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal een rapportage via IBS Online en twee keer per jaar een persoonlijke toelichting.
Inzage portefeuilleVia IBS Online 24/7 inzicht in actuele stand van zaken, rapportages en documenten.
Specialiteit beheerderModelmatig, hoogwaardig risicomanagement, duurzaam en actief beheer.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen