Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

IBS Capital Allies beleggingen

De filosofie van IBS Capital Allies is dat een goed rendement op de lange termijn alleen haalbaar is als de verliezen worden beperkt. Als voornaamste middel om dit te bereiken, kan IBS met haar tactische asset allocatie afwijken van de vastgestelde strategische verdeling. Voor dit dynamische asset allocatie beleid is een analyse van de economische groei de belangrijkste input.

Bij een afnemende economische groei zal IBS de portefeuille defensiever en bij een accelererende economische groei offensiever invullen. Daarnaast heeft IBS een aantal risicoparameters vastgesteld. Indien deze aangeven dat de marktrisico’s toenemen, zal IBS tevens het risico van de portefeuille afbouwen, en vice versa.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Grondstoffen, Hedge Funds, Private equity
RegioWereld
Huisfondsen1-5 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal een rapportage via IBS Online en twee keer per jaar een persoonlijke toelichting.
Inzage portefeuilleVia IBS Online 24/7 inzicht in actuele stand van zaken, rapportages en documenten.
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten IBS Capital Allies beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000
Vanaf €1.000.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »