Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

HEK Vermogensbeheer

Let op! Het Haags Effektenkantoor (HEK Vermogensbeheer) staakt haar activiteiten als vermogensbeheerder per 1 juli 2015.

Bent u klant bij Het Haags Effektenkantoor / HEK Vermogensbeheer? U dient dan op zoek te gaan naar een nieuwe vermogensbeheerder.

Wilt u weten wat voor u de beste vermogensbeheerder is?

Maak gebruik van de kennis en expertise van Vermogensbeheer.nl door een gratis en geheel vrijblijvend SelectieRapport aan te vragen. Per mail ontvangt u ons rapport met daarin een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Vraag een gratis SelectieRapport aan »
 
 
 
Oprichtingsjaar1994
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Den Haag
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »