Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Havika Vermogensbeheer

Havika Vermogensbeheer uit Raamsdonkerveer is actief sinds 2012. Havika biedt behalve vermogensbeheer ook vermogensbegeleiding aan.

Vermogensbeheer biedt men aan in de vorm van een tweetal varianten, namelijk fondsbeleggen en beleggen in individuele effecten. Fondsbeleggen: deze variant betreft het (actief) beleggen in beleggingsfondsen en trackers. Voor deze variant geldt een minimum vermogen van €10.000,-. Beleggen in individuele effecten: deze variant heeft betrekking op het beleggen in alle mogelijke en passende alternatieven en producten. Hiervoor geldt een minimum vermogen van €100.000,-
Oprichtingsjaar2012
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Raamsdonkerveer
Nieuws over Havika Vermogensbeheer
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »