Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 1.000   -   Vestigingen:  Amsterdam, Rotterdam

Over Fundix

Fundix is in 2005 opgericht en is eind 2006 gestart met het aanbieden van online vermogensbeheerdiensten aan cliënten. Fundix is sterk in online dienstverlening, maar cliënten kunnen ook voor persoonlijke advisering over met name individuele effecten terecht. Het expertteam van Fundix in Rotterdam staat u graag met raad en daad bij.

Wie kiest voor beleggen via Fundix kiest ervoor te beleggen in beleggingsfondsen en Trackers. Bij Fundix geldt geen minimale inleg voor het vermogensbeheer. Door de vermogensafhankelijke vergoeding kan vanaf ieder gewenst bedrag worden belegd bij Fundix. Fundix rekent alleen kosten over het deel van het vermogen tot EUR 100.000.

Als u uw vermogen laat beleggen door Fundix, gaan zij dit beleggen volgens de Moderne Portefeuille Theorie van Harry Markowitz. Met behulp van deze methodiek inventariseert Fundix uw persoonlijke situatie en stelt een individuele beleggingsportefeuille op waarbij uw vermogen gespreid wordt belegd over 15 tot 50 beleggingsfondsen of trackers. Streeft u naar vermogensgroei zonder veel risico? Dan biedt ‘Stabiel Beleggen’ uitkomst waarbij het maximale risico is begrensd op 2,5%.
 

Expertbeoordeling

Fundix is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 1.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen